You are hereENFP : Humor

ENFP : Humor


           ENFP - "Bajnokok"        
 [ Idealisták ] 
  Népesség Férfi
Gyakoriság: 7% 6% 8%

Jung-i funkció preferenciák sorrendje:

  • Domináns: (Ne) Extravertált Intuíció
  • Kiegészítő: (Fi) Introvertált Érzés
  • Harmadlagos: (Te) Extravertált Gondolkodás
  • Alárendelt: (Si) Introvertált Érzékelés
    Témakör választó:        [ Jellemzés ] [ Munka, karrier ] [ Magánélet ] [ Mélyvíz ] [ Humor ]

 

 

Írások


 

Szemétláda - ENFP

 

Van egy olyan érzésem, hogy ez nem fog neked tetszeni. Bánom-e? Nem. Hogy honnan tudom? Onnan hogy te utálod a kritikát. Imádod, viszont ha szeretnek, és akkor bármit képes leszel elfogadni. Kár, hogy jól látom a hamis bókjaidat és a túlzó, nevetséges üdvözléseidet. Nem számít, mit teszel. Mindig utálni foglak azért amilyen vagy. Egy arrogáns, instabil, túlontúl lelkes szemétláda.
Fogadok rá, te nagyon büszke vagy a teljesítményedre, mi? Úgy fest eltudsz érni bármit amit a pici agyadba beleversz. Bízz bennem. Senki sem szereti azokat az embereket kik mindenben jók. SENKI SEM KEDVEL TÉGED.
Ezzel a ténnyel is lehet valamit kezdeni, hogy te egy csaló gép vagy. Te nem az a fajta ember vagy ki hosszú távú kötelezettségeket vállal. Élvezed látni "mi lenne ha", ahelyett hogy kezdenél megelégedni azzal "ami van". Ez persze azt is jelenti, hogy gyakran hagysz hátra másokat a porban, míg keresel egy másik szeretőt. Nos, legalább nem te vagy az egyetlen a porban. Sajnos, mikor egyedül fekszel, egy csatorna mocskában, egy véres késsel a hátadban, lehet másképp gondolkodsz.

(fordítás: Hamu)           forrás: http://www.okcupid.com/quizzy/results?quizzyid=3076838567116464195&resultid=13

 

Képek