You are hereESFP : Humor

ESFP : Humor


  ESFP - "Előadók"  
 [ Életművészek ] 
  Népesség Férfi
Gyakoriság: 11% 8% 14%

Jung-i funkció preferenciák sorrendje:

  • Domináns: (Se) Extravertált Érzékelés
  • Kiegészítő: (Fi) Introvertált Érzés
  • Harmadlagos: (Te) Extravertált Gondolkodás
  • Alárendelt: (Ni) Introvertált Intuíció
    Témakör választó:        [ Jellemzés ] [ Munka, karrier ] [ Magánélet ] [ Mélyvíz ] [ Humor ]

 

 

ÍrásokBohóc - ESFP
 

 
Gratulálok! Te vagy a társaság bolondja, az osztály bohóca, az ügyeletes vicces fiú/lány. Azért jöttél a világra, hogy szórakozásul szolgálj az épelméjűek számára. Veled nevetünk, és rajtad. Néhányan ölni tudnának, hogy olyan viccesek legyenek, mint te. Mások inkább téged ölnének meg. Spontán vagy, szórakozást kedvelő és optimista. Összességében egy idióta.
Akarod tudni, miért? Mert inkább szórakoznál, semmint, hogy a kötelességeidre és feladataidra koncentrálj. Cselekszel, mielőtt gondolkodnál. Beszélsz, mielőtt gondolkodnál. Végülis, úgy általában véve nem gondolkodsz túl sokat.
Rémes voltál az iskolában, igaz? Te voltál az osztály bohóca. Nem tisztelted a tanáraid és a diáktársaid. Nem fordítottál figyelmet az iskolai feladataidra. És nézd, hol vagy most… kezded megbánni a döntéseid?
Szállj le a földre. Találj egy igazi munkát és kezdj el törődni a kötelességeiddel. Persze, az emberek szeretnek, de nem azért szeretnek, mert kedvelnek. Azért szeretnek, mert megnevetteted őket. Azért szeretnek, mert bármikor rádnézhetnek és azt mondhatják: “Nos, legalább jobban jártam, mint ő.”
…de legalább vicces vagy, igaz?

(fordítás: maszületett)            forrás: http://www.okcupid.com/quizzy/results?quizzyid=3076838567116464195&resultid=9 

Képek