You are hereESTP : Humor

ESTP : Humor


  ESTP - "Vállalkozók"  
 [ Életművészek ] 
  Népesség Férfi
Gyakoriság: 10% 12.5% 7.5%

Jung-i funkció preferenciák sorrendje:

  • Domináns: (Se) Extravertált Érzékelés
  • Kiegészítő: (Ti) Introvertált Gondolkodás
  • Harmadlagos: (Fe) Extravertált Érzés
  • Alárendelt: (Ni) Introvertált Intuíció
    Témakör választó:        [ Jellemzés ] [ Munka, karrier ] [ Magánélet ] [ Mélyvíz ] [ Humor ]

 

 

Írások


 

Parancsnok - ESTPNálad minden az akcióról szól, nem? Társaságkedvelõ és közvetlen vagy. Gyorsan mész, beszélsz és gyakran gyorsan költöd a pénzt is. A mottód: "csak csináld!".
Húú. Gyorsabb vagy, mint Flash egy futógépen. (Igen, ki tudtam volna találni valami szellemesebbet is ennél, de õszintén, te egyszerûen nem éred meg az idõmet.)
Hogy a szuperhõsöknél maradjunk, a Hulkhoz vagy hasonlítható. Kivéve, hogy rondább és egy picit félelmetesebb vagy. A közeledben az emberek összerezzennek, mert félnek, hogy a dominanciád gyakorolva rájuk parancsolsz, hogy csináljanak 50 fekvõtámaszt.
Talán ha lenyugodnál egy picit, az emberek nem félnének úgy tõled. Természetesen valamit az arcoddal is kezdeni kéne. Esetleg a plasztikai mûtét segítene?
Ez az akció utáni kielégíthetetlen étvágy azt is jelenti, hogy nem éppen jellemzõ rád a hosszútávú elkötelezõdés. Hihetetlen gyorsan megunod a kapcsolatokat és gyorsabban ugrálsz egyikbõl a másikba, mint a Duracell Nyuszi.
Egyszer majd elfogynak az emberek, akikhez odaugrálhatsz, és egy nagyon magányos valaki leszel, akit mindenki utál. De bátor.
 

(fordítás: hmm)          forrás: http://www.okcupid.com/quizzy/results?quizzyid=3076838567116464195&resultid=11 

Képek