You are hereESTJ : Humor

ESTJ : Humor


   ESTJ - "Ellenőrök"   
 [ Gondviselők ] 
  Népesség Férfi
Gyakoriság: 13% 16% 10%

Jung-i funkció preferenciák sorrendje:

  • Domináns: (Te) Extravertált Gondolkodás
  • Kiegészítő: (Si) Introvertált Érzékelés
  • Harmadlagos: (Ne) Extravertált Intuíció
  • Alárendelt: (Fi) Introvertált Érzés
    Témakör választó:        [ Jellemzés ] [ Munka, karrier ] [ Magánélet ] [ Mélyvíz ] [ Humor ]

 

 

Írások 

Buzgómócsing - ESTJ
A szabály az szabály, igaz? Azért vannak, hogy kövessük őket és egy olyan becsületes állampolgár, mint te még csak nem is venné fontolóra, hogy áthágja, vagy akárcsak kicsit is megkerülje  a törvényt.
Ez mind nagyon szép és jó, habár nem tesz téged a legmókásabb emberré. Valójában, sokan mókásabbnak találnák, hogy egy rajzszögekkel teli hordóban meztelenül guruljanak körbe, mint hogy a közeledben legyenek.
A megátalkodott szó jut az ember eszébe. Nagyon komolyan veszed a kötelességeidet, és nagyon kevés türelemmel viseltetsz az iránt, aki nem.
Hihetetlenül szigorú és kritikus tudsz lenni, hasonlóan egy olyan tanárhoz, aki szintén hihetetlenül kritikus és sokat követel.
Ja, és még valami. A képzelőerőd súlyosan hiányos. Olyannyira, hogy látszólag nem is létezik.  Végül is, nincs időd kreativitásra, mikor ott az a sok szabály, amit követni kell. De legalább a merev értékrend biztosítják, hogy mindig becsületes vagy. Ami azt jelenti, hogy nincs lelkifurdalásod, mikor azt mondod a feleségednek, hogy igen, tényleg kövérnek látszik abban a ruhában. Ne reméld, hogy a kapcsolataid sokáig fognak tartani.
Tehát eddig leszögeztük, hogy sótlan vagy, rugalmatlan, goromba és egyáltalán nem vicces. Olyan, mint egy csomag sózatlan krumpliszirom, egy évvel a szavatossági idejének lejárta után, amelyiknek a csomagolására egy vastagbetűs anyázó szöveg van nyomtatva. Csak kevésbé vicces.

 

(fordítás: maszületett)          forrás: http://www.okcupid.com/quizzy/results?quizzyid=3076838567116464195&resultid=12 

Képek