You are hereISFJ : Humor

ISFJ : Humor


   ISFJ - "Oltalmazók"   
 [ Gondviselők ] 
  Népesség Férfi
Gyakoriság: 7% 4% 10%

Jung-i funkció preferenciák sorrendje:

  • Domináns: (Si) Introvertált Érzékelés
  • Kiegészítő: (Fe) Extravertált Érzés
  • Harmadlagos: (Ti) Introvertált Gondolkodás
  • Alárendelt: (Ne) Extravertált Intuíció
    Témakör választó:        [ Jellemzés ] [ Munka, karrier ] [ Magánélet ] [ Mélyvíz ] [ Humor ]

 

 

Írások Balek - ISFJ 

Hah. Ügyes! Milyen érzés tudni, hogy egyáltalán nem vagy kivételes? Az összes személyiségtípus közül, ami lehettél volna, végül egész Amerika legközönségesebb típusánál kötöttél ki. 100 amerikaiból 12,8 éppen olyan, mint te.
Fogadok, sajnálod azt az embert a teste hiányzó 20%-ért. Fogadok, segíteni akarsz neki, nemde? Mert ez az, amit szeretsz csinálni, igaz? Segíteni az embereknek. Te nem akarod megmenteni a világot. Te csak ki akarod segíteni az embereket.
Eddig elég jól hangzik? Sajnálom, de egyenesen szánalmas vagy. Folyton hagyod, hogy az emberek átgázoljanak rajtad, mert mindenki tudja, hogy egyszerűen nem tudsz nemet mondani. Amikor van időd, küldd el nekem e-mailen az elérhetőségeid. Mindig jó tudni, hol találhatok egy segítő kezet.
Mi a fene bajod van? Kezdj élni! Fejezd be mások házának a takarítását, mozdulj ki és szórakozz néha egy kicsit. Persze, felelősnek érzed magad, hogy megcsináld, amit meg kell, de néha nem pont te vagy, akinek meg kell csinálnia.
Megbízható vagy, kiszámítható és gyakorlattttttttttttttttttttttttttttt… Upsz, elaludtam és ráborultam a billentyűzetre. Egyszerűen csak nem te vagy a legszórakoztatóbb ember. Én nem nagyon aggódnék emiatt. Lóghatsz a többi 12,8 társaddal, kisegíthettek együtt az ingyenkonyhán. Juhúú!

(fordítás: maszületett)          forrás: http://www.okcupid.com/quizzy/results?quizzyid=3076838567116464195&resultid=2 

Képek