You are here


2015.09.29. - Új moderátor

Mostantól Anrana is moderátor. Ne rosszalkodjatok, mert megbüntet!

2015.01.19. - Költözés

Költözés miatt most pár óráig vagy napig nem lehet kommentelni, de aztán egyszercsak majd megint lehet. Ha ezt olvasod, akkor most már lehet. Welcome to the new hely.

2014.06.05. - Új moderátor minion

Remszarvas mostantól moderátor, ítélete lesújt a trollokra, a törlés gombot a modság szent erejével nyomja le. Ha épp nem lusta Laughing out loud

2012.12.09. - Költözés

Új helyre költöztünk (ez azt is jelenti, hogy a régi helyre mutató linkek már nem jók). Ha valami nem működne jól az oldalon, akkor jelezzétek >>> itt <<< vagy az címen. Thx. Meg ne felejtsetek el újra megosztani minket azon a facebook-nak nevezett fura izén.

2012.03.03. - Takarítás

Az egy hétnél régebben regisztrált, de a regisztrációt soha nem aktivált usereket töröltük. (Ha köztük vagy és ezt olvasod: használj gmail-t és figyelj a spam-re, mert valamiért odakerülnek a rendszerüzenetek.)

2011.05.26. - Freemail és citromail gondok

Úgy tűnik freemail-es és citromail-es címekre nem érkeznek meg a rendszer email-ek (pl. jelszóemlékeztető), ezért kéretik nem azt használni regisztráláskor (hanem gmail-t például). Amennyiben valakinek problémája akadt ezzel, az nyugodtan írjon az http://lelektanitipusok.net/sites/default/files/images/email_kapcsolat.jpg címre.

2011.03.22. - Funkciok v2

Az ismeretek menüpont alá felkerült egy részletesebb, használhatóbb bemutatása a funkcióknak. Megtalálható: itt.

2011.03.17. - Chat

Közkívánatra (1 ember kérte...) van chat. A neveteket ajánlatos regisztrálni (azaz kb. lefoglalni), erről bővebb tudnivalók itt.
Update: a chat átköltözött máshova, tudnivalók itt.

2011.02.17. - Bevezetés az MBTI-be

Az ismeretek menüben megtalálható egy MBTI-ről szóló film (youtube-ról). Az első fél órája nagyon hasznos, a többi nagyon szórakoztató Smile

2011.01.05. - Tudnivalók

Amennyiben a későbbiekben nem érhető el az oldal, akkor ezen a címen lehet megtudni, hogy mivanmá: http://mbti.blogzona.hu/
Továbbá a http://mbti.netai.net mindig az éppen aktuális címünkre fog mutatni, így elég azt beírni a böngészőbe.

2010.12.26. - Fórum színek

Kiszineztük a fórumot, most ti vigyetek bele egy kis színt (azaz némi életet...)
Megjegyzés: Internet Explorer néhány esetben nem kompatibilis a megjelenítéssel, mily meglepő...

2010.12.16. - Vendégkönyv

Van vendégkönyvünk (oldal tetején lévő menü). Lehet minket névtelenül kritizálni vagy dícsérni, egyikért sem sértődünk meg :)